UNI-RECYCLING - Companie

Companie

Companie

Descarca Brosura
Descarcă broşura

Servicii Uni-Recycling:Tratarea şlamurilor petroliere, Reabilitarea siturilor contaminate,  Curățarea rezervoarelor, Curățare industrială, Proiectare, retehnologizare, punere în funcțiune şi operare staţii de tratare a apelor uzate, Servicii de decontaminare şi intervenţii în caz de poluări accidentale, Managementul deșeurilor periculoase și nepericuloase, etc. 

Uni-Recycling, companie româno-germană fondată în 2005, are ca scop principal declarat protecţia mediului,  în care se implică activ prin raportare constanta la  atuurile sale: responsabilitate, expertiză în domeniu, parteneriat de încredere, profesionalism. 

În viziunea noastră, deşeurile înseamnă resurse şi depinde doar de noi să le valorificăm pentru a proteja natura. De la consultanţă la soluţia optimă finală, Uni-Recycling este specializată în servicii performante şi complete, aplicând cele mai bune tehnici disponibile.
 

Suntem prezenţi acolo unde problemele sunt complexe şi oferim mereu soluţii moderne, eficiente şi rapide, adaptate cerinţelor clientului şi caracteristicilor locaţiei, gestionând cu profesionalism fiecare etapă din proiect. 

Ce ne recomandă ? O echipă de specialiști cu experiență în domeniu, utilaje de ultimă generație, proiectele naționale și internaționale realizate și, nu în ultimul rând, angajarea noastră fermă în bătălia pentru protejarea mediului. 

Suntem aici pentru a oferi expertiza noastră în managementul problemelor de mediu. Reciclarea și valorificarea materială sau energetică a deșeurilor sunt variantele prin care se pot minimiza deșeurile depozitate, reducându-se astfel impactul negativ asupra mediului.

 


Misiunea si valorile UNI-RECYCLING


Protecţia mediului. Responsibilitate.  Expertiză. Mobilitate.  Securitate.


Protecţia  mediului
 

Derulăm fiecare activitate cu o grijă deosebită pentru protejarea resurselor naturale. Uni-Recycling elaborează soluții viabile  și adaptate specificului fiecărui client, cu rezultate favorabile asupra mediului.Responsabilitate

Conștienți de importanța rolului nostru, ne asumăm întreaga responsabilitate, respectând cerințele legislative, ierarhia metodelor aplicate în conformitate cu legislația internațională, standardele de calitate și HSEQ.Expertiză

Fiecare proiect este o nouă provocare. Ne bazăm pe o echipă de profesioniști în domeniu, foarte bine pregătiți, cu experiență în rezolvarea  operațiunilor dificile și care apelează la tehnologii și metode  moderne  de tratare.

Uni-Recycling derulează proiecte locale și internaţionale. Dezvoltăm parteneriate strategice cu companii de renume și investim în propriul parc logistic.Mobilitate

Beneficiind de propria echipă de specialiști și instalații mobile, Uni-Recycling oferă servicii complete, specifice, în  cel mai eficient și rapid mod, raspunzând prompt fiecărei solicitări. Reducerea timpului de mobilizare se reflectă în minimizarea costurilor și consecințelor negative asupra mediului.


Securitate

Fiecare operațiune este executată în deplină securitate, conform normelor în vigoare, punând pe primul loc siguranța personalului și protejarea mediului înconjurător. 

Descarca Harta
Descarcă harta cu locaţiile
internaţionale Uni Recycling