UNI-RECYCLING - Noutati

Noutati

Noutati

Performante Uni-Recycling 2017

Dupa ierarhizarea cifrelor si indicatorilor economici care stau la baza celor sapte categorii TOP 10 K, a fost realizata a saptea editie a Clasamentului Firmelor Romanesti si conform TOP 10 K Bucuresti, avem placerea sa va informam ca am obtinut urmatoarele locuri:

Top, 10k, Bucuresti, Trofeu, 2017

Top, 10k, Romania, Bucuresti, Trofee

De asemenea, ne face o deosebita placere sa va anuntam ca si anul acesta,  Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, din cele 650.000 de firme analizate, compania UNI-RECYCLING a fost clasata in TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMANIA, Editia a 25-a, pe urmatoarele pozitii de top:


Locul 1, Top profit, Listafirme, Ranking, First place

third place, Top profit, 2017, ranking, Romania, Bucuresti


Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Participare la Targul Forest 28-30.09.2017

Uni-Recycling alaturi de Nicora Group a participat la a doua editie a Targului Forest, organizat in Zizin, in perioada 28-30.09.2017. Am prezentat in cadrul expozitiei tehnologii germane prin demonstratii live cu utilajele Doppstadt:

• Chipper DH 812Q

• Chipper DH 812LD

•  Tocator DW3060

•  Tocator AK 435

•  Sita HS800

•  Selector SM 518flux de tocare deseuri lemn


Campanie de plantare pomi in incinta unei Rafinarii

Astăzi, mai mult decât oricand, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni menite a proteja mediul înconjurător, si de a obţine rezultate pozitive la nivel de ţară. Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac sau o plantă, mâine vom respira un aer mai curat si cream astfel o miscare nationala prin puterea exemplului.
Scopul acestei plantari in incinta unei rafinarii este creşterea conştientizării rolului major pe care societatea ar trebui să-l joace în protecţia şi recrearea mediului AICI, ACUM, ASTĂZI, prin plantarea de copaci şi orice fel de alte plante, chiar si in zonele mai putin favorabile unei vegetatii abundente.

responsabilitate sociala    responsabilitate sociala

responsabilitate sociala

Expozitie internationala Petrol si Gaze Pakistan (POGEE)POGEE EXPOZITIE PAKISTAN

Expozitia internationala Petrol si Gaze din Pakistan (Pogee) este considerata una din cele mai importante evenimente de profil din Pakistan.
Pogee Pakistan dureaza 3 zile si se desfasoara in Perioada 16-18 Mai 2017 in Karachi, Pakistan. 
Uni-Recycling a participat la acest eveniment alaturi de partenerul nostru de incredere Kalhour Oil Field Equipments Limited, care a avut stand in cadrul acestui eveniment.
In cadrul acestui eveniment am prezentat serviciile noastre, punand accentul pe domeniul petrolier (extractive si rafinare), energetic (centrale termoelectrice si hidrocentrale) si prezentand totodata produsele companiei Kalhour: tevi, flanșe, garnituri, supape.
Pentru noi aceasta expozitie s-a dovedit extrem de folositoare pentru a ne face cunoscute serviciile si pentru a putea stabili noi contacte cu firmele din Pakaistan si pentru a intari relatii de colaborare.


Expozitie Iran Oil & Gas , 6-9 Mai, Teheran, Iran

Uni-Recycling a participat alaturi de Kalhour, la Targul Oil & Gas din Teheran, Iran, in perioada 6-9 Mai 2017, desfasurata la Teheran International Permanent Fairground. 
In cadrul acestui targ am promovat serviciile companiei noastre, punand accentul pe servicii de Mediu in Rafinarii, servicii adresate statiilor de epurare si curatare industriala, cu scopul stabilirii unor viitoare colaborari cu piata din Iran.

stand targ Iran 2017

participare targ Iran

participare Targ Iran, Teheran, Mai 2017

participare Targ Iran, Teheran, 2017


Educatie ecologica

PLANTARE POMI

Punere in functiune linie noua de tocare deseuri


UNI-RECYCLING A PUS IN FUNCTIUNE CU SUCCES O NOUA LINIE DE TOCARE DESEURI AMBALAJE LEMN IN JUD.ALBA

Avantajele noii linii:

- Productivitate crescuta

- Reducerea semnificativa a prafului si rumegusului in produsul final

- Nivel de zgomot redus

-Sistem de umectare pentru evitarea emisiei prafului in aer

 


SERVICII DE MANAGEMENT INTEGRAT 
Colectarea deseurilor de ambalaje de lemn este doar una din tipurile de deseuri pe care le procesam, astfel incat va oferim solutii pentru managementul complet al deseurilor, in fiecare stadiu: colectare, transport, reciclare/procesare, tratare, valorificare,  pentru o gama foarte vasta de deseuri periculoase si nepericuloase, in functie de cerintele beneficiarului. 


Procesare deseuri lemn in vederea reciclarii 

Compania Uni-Recycling presteaza servicii de tocare ambalaje (paleti, tamburi, ladite), busteni, etc

Colectare deseuri ambalaje lemn

Procesare deseuri ambalaje lemn in vederea reciclarii 

Compania Uni-Recycling presteaza servicii de tocare ambalaje (paleti, tamburi, ladite), busteni, etc
pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de e-mail office@uni-recycling.ro si la numarul de telefon 021.223.53.66

Certificat Nato

Uni-Recycling detine certificat cod NATO, de agent economic, in baza Hotararii de Guvern numarul 445/2003 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si desfasurarea activitatii de codificare a articolelor de inzestrare din domeniul apararii.


Certificat Nato

Locul 1 - Topul Naţional al Firmelor din România 2015

Avem deosebita plăcere sa va comunicam ca pentru rezultatele economice obţinute în cursul anului 2014, compania Uni-Recycling , s-a clasat în rândul celor mai performante companii din Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XXII-a, 2015, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Locul: 1
Domeniul: SERVICII
Grupa: Colectarea deseurilor, cod CAEN 3811
Categoria: Intreprinderi Mijlocii

Dorim sa va demonstram si in anii ce vor urma performanţa economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova şi de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri.

TOP FIRME 

Curatare conducte 19.10 - 07.11.2015

In cadrul proiectului de curatare conducte desfasurat de catre Uni-Recycling in perioada 19.10 - 07.11.2015, s-au desfasurat urmatoarele activitati : 

 

  • curatare conducte transfer vapori Dn 500 - aprox. 170 m - lucru la inaltime cota 60 m
  • curatare conducta apa industriala, tur-retur, turn racire G1 Dn 700 - 1000 - 1,1 km
  • Curatare conducta gaz coloana C2 - 100 m - lucru la inaltime cota 60 si 50 m

curatare conducte Petromidia

 

Achizitii de echipamente 2015


o   Achiziţii instalaţii tratare ape uzate

o   Achiziţionare flux tehnologic de procesare a nămolurilor petroliere

o   Achiziţionare flux tehnologic pentru curăţări industriale