UNI-RECYCLING - Tratarea slamurilor petroliere

Tratarea slamurilor petroliere

Tratarea slamurilor petroliere

Suntem pregătiţi să intervenim rapid şi eficient în orice locaţie, cu echipamente mobile complete, pe bataluri conforme sau neconforme, susţinând întregul lanţ de operaţiuni.


Uni-Recycling este una dintre cele câteva companii din lume specializate în procesele tehnologice complexe necesare tratării şlamurilor petroliere provenite din lagune, separatoare, decantoare API etc.


Realizăm aceste procese cu ajutorul unor instalații mobile integrate într-un flux tehnologic complet, utilizând rețete de aditivi elaborate de către specialiștii noștri în laboratoarele proprii, necesare separării celor trei faze la o calitate maximă.


Suntem conștienți că nu pot exista servicii de calitate fără o tehnologie de maximă performanță, de aceea ne bazăm pe cele mai noi și competitive echipamente, precum centrifugi trifazice, separatoare verticale, ionizatoare, chimicale și instalații performante.


Avantajul instalațiilor mobile constă în posibilitatea de a presta servicii la sediul beneficiarului, reducându-se astfel costurile si riscurile asociate transportului deşeurilor de la generare la locaţia de procesare.


Tratarea şlamurilor petroliere implică operaţiuni complexe care se pot realiza însă fără întreruperea fluxului tehnologic. 
Metode aplicate: centrifugare, bioremediere, spălare, solidificare, desorbţie, stabilizare etc.

Lagune naturale
Lagune betonate, separatoare, decantoare api


< Înapoi
Tratarea slamurilor petroliere

JW Player goes here