UNI-RECYCLING - Curatarea rezervoarelor

Curatarea rezervoarelor

Curatarea rezervoarelor

Dezvoltăm strategii individuale, adaptate condițiilor de mediu și specificității fiecărui proiect, bazându-ne pe o echipă cu experiență şi o dotare tehnologică adecvată.

Evacuarea reziduurilor petroliere se realizează cu echipamente moderne, în condiții de maximă siguranță, cu o preocupare majoră pentru protecția mediului.

Curatarea rezervoare rezervoarelor petroliere este o activitate dificilă, ce implică experiență, responsabilitate şi profesionalism. Uni-Recycling asigură acest serviciu complex pentru diferite tipuri de rezervoare, dispunând de instalații mobile și soluții inovatoare, ce permit efectuarea activităţilor în deplină siguranţă.
 
Curatarea manuala
Uni-Recycling oferă servicii de curăţare manuală, bazate pe forţă de muncă instruită special pentru curăţarea şi îndepărtarea reziduurilor rămase în interiorul rezervorului , personalul utilizând echipamente de protecţie specifice.
De cele mai multe ori, curăţarea manuală constituie o prima etapă în vederea unei inspecţii interioare a unui rezervor, sau poate fi efectuată pentru o testare nedistructivă a rezervorului.
Curatarea semiautomata
Curăţarea semiautomată a unui rezervor se efectuează cu un vehicul pe şenile telecomandat, prevăzut cu tun de curăţare şi sistem video care transmite în timp real imagini din locaţia în care operează, asigurând astfel o orientare mai facilă în desfăşurarea activităţilor de curăţare.
Curatare automata
Sistemul de curăţare automată utilizat de Uni-Recycling este potrivit atât pentru rezervoare cu capac fix, cât şi pentru cele cu capac plutitor.


 

 < ÎnapoiJW Player goes here