UNI-RECYCLING - Tratarea apelor uzate, emulsiilor si namolurilor industriale si municipale

Tratarea apelor uzate, emulsiilor si namolurilor industriale si municipale

Tratarea apelor uzate, emulsiilor si namolurilor industriale si municipale

Tratarea apelor uzate şi a emulsiilor


Uni-Recycling pune la dispoziția clienților săi servicii de tratare a apelor uzate şi a emulsiilor cu instalații mobile, utilizând rețete proprii de reactivi adecvați.
Pe baza analizelor de laborator, identificăm variantele optime de tratare a suspensiilor lichide, inclusiv fixarea şi precipitarea metalelor grele din soluţiile apoase.

Oferim soluții tehnice pentru diferite tipuri de ape uzate și emulsii. Aceste servicii se pot efectua atât la beneficiar, cu instalatii mobile, cât și la punctul nostru de lucru, urmărindu-se în mod constant creșterea eficienței prin minimizarea costurilor.


Tratarea şi valorificarea nămolurilor generate în staţii de epurare industriale şi municipale


Suntem adepții relațiilor pe termen lung, iar pe lângă suportul tehnic permanent, oferim și serviciul de deshidratare a nămolului cu echipamente mobile, în perioada de revizie a stațiilor de epurare. Beneficiind de instalații mobile cu o capacitate de procesare variabilă și logistică proprie, se intervine în cel mai scurt timp, cu o eficiență maximă.
 
Folosim doar metode de tratare ce respectă cu strictețe standardele de protecție a mediului. Nămolurile din stațiile de epurare industriale sau municipale sunt o problemă actuală cu care ne confruntăm din ce în ce mai mult. Utilizând fluxuri tehnologice de centrifugare mobilă de ultimă generație, chimicalele adecvate și o echipă de operatori pregătiți profesional, oferim servicii de procesare a nămolurilor, de diferite capacităţi, în funcție de cerinţele beneficiarului.
 
Prin utilizarea instalațiilor de uscare, se obține o deshidratare suplimentară de până la 85% substanță uscată, reducându-se consumul de energie termică și costurile de operare.
În funcție de tipul nămolului, acesta poate fi utilizat în producția de compost, în agricultură, co-incinerare etc.


< Înapoi
JW Player goes here