UNI-RECYCLING - Procesarea combustibilului alternativ

Procesarea combustibilului alternativ

Procesarea combustibilului alternativ

Colectarea şi valorificarea deşeurilor industriale periculoase, nepericuloase şi greu reciclabile, cu obţinere de combustibil alternativ


Uni-Recycling deține echipamente speciale, atât fixe, cât și mobile, alături de cele mai moderne tehnologii pentru procesarea deșeurilor industriale periculoase și nepericuloase în combustibil alternativ. Deșeurile preluate de la client sunt ambalate și transportate corespunzător. Cu ajutorul instalațiilor mobile, procesăm aceste deșeuri, folosind rețete proprii de amestecare, astfel încât materialul rezultat să poată fi co-incinerat în condiții sigure de mediu, respectând legislația în vigoare.


Deşeurile industriale care nu pot fi reciclate (textile, amestecuri de hârtie, carton şi plastice compozite) se valorifică superior prin producerea de combustibil alternativ utilizabil în instalaţii termice mari (cuptoare, fabrici de ciment etc.).
Folosind rețete proprii, materialul rezultat ajunge la o putere calorică între 18 kJ și 24 kJ, înlocuind astfel sursele de energie convențională.


< Înapoi
JW Player goes here